Napelemes villamosenergia termelő rendszerek tervezése és kivitelezése


Cégünkről

Társaságunk, a GridSolar Group Kft. elsősorban napelemes energiahasznosító rendszerek tervezésére, engedélyeztetésére, beüzemelésére és az ehhez kapcsolható mérnöki tanácsadásra szakosodott. Számunkra a napelemes technológia hazai elterjesztésében való aktív részvétel egy üzleti kihívás, amelyet mérnöki szemléletmóddal kezelünk.

2009-től gyakorlati kísérleteket végeztünk a fotoeffektuson alapuló rendszerek komponenseinek gyártására, közben a technológiákat és a felhasznált alapanyagokat sok szempontból megvizsgáltuk. Közel egy év alatt alapos ismereteket szereztünk a PV cellák, -panelek mechanikai és elektromos tulajdonságairól, az inverterek működésmódjairól. Méréseink során adatokat gyűjtöttünk a panelek által eltérő tájolás és időjárási körülmények között leadott villamos teljesítményről.

Felismertük, hogy a környező országokat követve a törvényalkotók és az áramszolgáltatók hazánkban is egyre kedvezőbb szabályozókkal (kötelező átvétel, szaldós elszámolás) támogatják a megújuló forrásokra alapuló energiatermelést; továbbá számos pályázati lehetőség és kedvező kamatozású hitel nyújt segítséget az ilyen rendszerekbe beruházó cégeknek, magánszemélyeknek.

Az elmúlt két évben üzletileg és szakmailag számos lépést tettünk annak érdekében, hogy mára a hazai napelemes mezőny egyik meghatározó tagjává váljunk. Elmondhatjuk, hogy országszerte családi házak, gazdasági épületek, csarnokok tetején több tíz letelepített naperőmű mutatja munkáink eredményét.

Célunk, hogy üzleti és lakossági ügyfeleink számára kínáljuk és eljuttassuk azokat az előnyöket, amiket a napenergia közvetlen hasznosítása jelent. Ez nem jelent mást, mint a saját felhasználásra szánt vagy értékesíteni kívánt villamos energia előállítását napelemekkel.


Szolgáltatásaink:

• Napelemes rendszerek villamos- és mechanikai tervezése,
• Modulok és telepített rendszerek mérése, jegyzőkönyvezése,
• Tanácsadás, hozam- és megtérülési kalkulációk készítése,
• Ingyenes helyszíni felmérés,
• Pályázatírási- és energiatanúsítvány kiállítási asszisztancia,
• Szükség esetén banki hitelfelvétel és állami támogatások megszerzésének ügyintézése,
• Helyi áramszolgáltatóval való egyeztetés, engedélyezési dokumentációk elkészítése, ügyintézése,
• Rendszerek mechanikai és elektromos telepítése, beüzemelése, mérése.


Amennyiben Ön érdeklődik a napelemes technológia iránt, keressen bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Mezei Gábor
ügyvezető